Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мартинюк, І. О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Matyniuk, I. O. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T12:02:01Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T12:02:01Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Мартинюк І. О. Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - С. 86-87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ковбасні фарши | uk_UA |
dc.subject | вироби із конини | uk_UA |
dc.title | Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_МАртинюк_2013 _ХДУХТ.pdf | 64.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.