Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorMatyniuk, I. O.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-30T12:02:01Z-
dc.date.available2020-11-30T12:02:01Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationМартинюк І. О. Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - С. 86-87.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectковбасні фаршиuk_UA
dc.subjectвироби із кониниuk_UA
dc.titleВплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониноюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_МАртинюк_2013 _ХДУХТ.pdf64.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.