Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523
Title: Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною
Authors: Мартинюк, І. О.
Паска, М. З.
Matyniuk, I. O.
Paska, M. Z.
Keywords: ковбасні фарши
вироби із конини
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Мартинюк І. О. Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - С. 86-87.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_МАртинюк_2013 _ХДУХТ.pdf64.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.