Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523
Title: | Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною |
Authors: | Мартинюк, І. О. Паска, М. З. Matyniuk, I. O. Paska, M. Z. |
Keywords: | ковбасні фарши вироби із конини |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Мартинюк І. О. Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - С. 86-87. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_МАртинюк_2013 _ХДУХТ.pdf | 64.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.