Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27083
Title: | Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок |
Authors: | Кравців, Р. Й. Паска, М. З. Личук, М. Г. Kravtsiv, R. Y. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | яловичина технологічна оцінка хімічного складу застосування мікроелементних добавок |
Issue Date: | 28-Oct-2020 |
Citation: | Кравців Р. Й. Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Наукові праці [ [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2006. - Вип. 28, т. 2. - С. 365. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27083 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2006 Nauk praci Odes'ka_Nac Akad Harch Tehnol_Vypusk N 28 Tom 2.pdf | 234.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.