Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27083
Title: Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок
Authors: Кравців, Р. Й.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Kravtsiv, R. Y.
Paska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: яловичина
технологічна оцінка хімічного складу
застосування мікроелементних добавок
Issue Date: 28-Oct-2020
Citation: Кравців Р. Й. Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Наукові праці [ [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2006. - Вип. 28, т. 2. - С. 365.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27083
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Nauk praci Odes'ka_Nac Akad Harch Tehnol_Vypusk N 28 Tom 2.pdf234.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.