Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020-09-07

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ХДУХТ

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанна індустрія, мясні напівфабрикати

Бібліографічний опис

Паска М. З. Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Харків: ХДУХТ, 2020. - Ч.1. - С. 44-46.