Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466
Title: | Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії |
Authors: | Паска, М. З. Маслійчук, О. Б. Paska, M. Z. Masliichuk, O. B. |
Keywords: | ресторанна індустрія мясні напівфабрикати |
Issue Date: | 7-Sep-2020 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Паска М. З. Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Харків: ХДУХТ, 2020. - Ч.1. - С. 44-46. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20 Paska _.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.