Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії
Вантажиться...
Дата
2020-09-07
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ХДУХТ
Анотація
Опис
Ключові слова
ресторанна індустрія, мясні напівфабрикати
Бібліографічний опис
Паска М. З. Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Харків: ХДУХТ, 2020. - Ч.1. - С. 44-46.