Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-09-30
Концептуальні засади розвитку ресторанного туризму для гурманів «Вина та м’яса»
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2022-09-21
Інноваційні технології обслуговування в сучасних закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2022-04-24
Ресторанний туризм як новий напрям на туристичному ринку Львівщини
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, М.
;
Radzimovska, О.
2022-05-25
Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
2022
Інновації в готельно-ресторанній індустрії
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Гузенко, Ірина
;
Гузенко, Анастасія
;
Холявка, Володимир
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Huzenko, Iryna
;
Huzenko, Anastasiia
;
Kholiavka, Volodymyr
2022
Implementation of the concept of healthy food in restaurants
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olga
;
Guzenko, Iryna
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Гузенко, Ірина
2022
Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщини
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2022-05-19
Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»
Мосійчук, Мар’яна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Mosiychuk, Maryana
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність
Сікута, Христина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Sikuta, Khrystyna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Данилишин, Ярина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
Discover
Author
5
Paska, Mariia
5
Radzimovska, Olha
4
Paska, Mariya
4
Radzimovska, Olga
2
Гузенко, Ірина
1
Danylyshyn, Yaryna
1
Guzenko, Iryna
1
Huzenko, Anastasiia
1
Huzenko, Iryna
1
Kholiavka, Volodymyr
.
next >
Subject
4
restaurant tourism
4
ресторанний туризм
3
restaurant business
3
service
2
local cuisine
2
локальна кухня
2
ресторанний бізнес
1
"Wine and Meat" restaurant
1
air catering
1
catering
.
next >