Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335
Title: | Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування |
Authors: | Радзімовська, Ольга Паска, Марія |
Keywords: | м’ясні напівфабрикати ресторанне обслуговування асортимент |
Issue Date: | 25-May-2022 |
Publisher: | Національний університет харчових технологій |
Citation: | Радзімовська О. Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 194. |
Series/Report no.: | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; |
Abstract: | Запропоновано асортимент м’ясних напівфабрикатів (шашликів) із певним видом вина, що формує меню, яке не містить багато позицій, відфільтроване часом і вподобаннями клієнтів, та абсолютно відповідає назві і концепції закладу. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська.pdf | 632.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.