Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335
Title: Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування
Authors: Радзімовська, Ольга
Паска, Марія
Keywords: м’ясні напівфабрикати
ресторанне обслуговування
асортимент
Issue Date: 25-May-2022
Publisher: Національний університет харчових технологій
Citation: Радзімовська О. Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 194.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Запропоновано асортимент м’ясних напівфабрикатів (шашликів) із певним видом вина, що формує меню, яке не містить багато позицій, відфільтроване часом і вподобаннями клієнтів, та абсолютно відповідає назві і концепції закладу.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська.pdf632.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.