Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-26T10:34:22Z | - |
dc.date.available | 2022-05-26T10:34:22Z | - |
dc.date.issued | 2022-05-25 | - |
dc.identifier.citation | Радзімовська О. Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 194. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано асортимент м’ясних напівфабрикатів (шашликів) із певним видом вина, що формує меню, яке не містить багато позицій, відфільтроване часом і вподобаннями клієнтів, та абсолютно відповідає назві і концепції закладу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського; | - |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | ресторанне обслуговування | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.title | Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Радзімовська.pdf | 632.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.