Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.date.accessioned2022-05-26T10:34:22Z-
dc.date.available2022-05-26T10:34:22Z-
dc.date.issued2022-05-25-
dc.identifier.citationРадзімовська О. Сучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговування / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ. - Київ : НУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 194.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32335-
dc.description.abstractЗапропоновано асортимент м’ясних напівфабрикатів (шашликів) із певним видом вина, що формує меню, яке не містить багато позицій, відфільтроване часом і вподобаннями клієнтів, та абсолютно відповідає назві і концепції закладу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.relation.ispartofseriesнаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectресторанне обслуговуванняuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.titleСучасні тренди м’ясних напівфабрикатів для ресторанного обслуговуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Радзімовська.pdf632.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.