Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32537
Title: Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Other Titles: Air catering: modern service trends
Authors: Данилишин, Ярина
Паска, Марія
Радзімовська, Ольга
Danylyshyn, Yaryna
Paska, Mariya
Radzimovska, Olga
Keywords: авіакейтеринг,
ресторанний бізнес
Україна
сервісне обслуговування
air catering
restaurant business
Ukraine
service
Issue Date: 19-May-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Данилишин Я. Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування / Ярина Данилишин, Марія Паска, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 71–73.
Series/Report no.: наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;
Abstract: Авіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32537
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2022_S1_17_71-73.pdf600.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.