Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 140 (Search time: 0.096 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-27
Корекція метаболічних порушень за селенової нестачі у телят
Казначеєва, Н.
;
Сидорова, Н.
;
Висоцька, К.
;
Лук'яненко, І.
;
Личук, М. Г.
;
Паска, М. З.
;
Kaznacheieva, N.
;
Sydorova, N.
;
Vysotska, K.
;
Lukianenko, I.
;
Lychuk, M. H.
;
Paska, M. Z.
2020-10-27
Органолептичні показники якості рафінованих олій
Льода, М. Я.
;
Курган, Л. І.
;
Яковчук, З. С.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Loda, M. Ya.
;
Kurhan, L. I.
;
Yakovchuk, Z. S.
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-27
Продуктивність бугайців при застосуванні біологічно активних речовин
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-17
Збірник тестових завдань до проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади для студентів напряму підготовки "Харчові технології та інженерія"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Техно-хімічний контроль якості яловичини, збагаченої біологічно-активними речовинами
Паска, М. З.
;
Слабак, Н. В.
;
Paska, M. Z.
;
Slabak, N. V.
2020-11-30
Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами
Паска, М. З.
;
Ромашко, І. С.
;
Paska, M. Z.
;
Romashko, I. S.
2020-11-30
Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину
Швед, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Shved, O. V.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Оцінка хімічного складу яловичини збагаченої біологічно-активними речовинами
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-30
Саломаси у виробництві туалетного мила
Паска, М. З.
;
Ромашко, І. С.
;
Paska, M. Z.
;
Romashko, I. S.
Discover
Author
140
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
21
бугайці
14
волинська м'ясна порода
13
мікроелементи
12
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >
Date issued
127
2020
9
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
140
true