Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530
Title: | Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами |
Authors: | Паска, М. З. Ромашко, І. С. Paska, M. Z. Romashko, I. S. |
Keywords: | яловичина біологічно-активні речовини |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами / Паска М. З., Ромашко І. С. // Безпека продуктів харчування та технологія переробки : зб. наук. пр. ВНАУ. - Вінниця, 2012. - Вип. 3(61). - С. 170-175. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Ромашко_білки мяса_вінниця_2012.pdf | 294.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.