Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530
Title: Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами
Authors: Паска, М. З.
Ромашко, І. С.
Paska, M. Z.
Romashko, I. S.
Keywords: яловичина
біологічно-активні речовини
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами / Паска М. З., Ромашко І. С. // Безпека продуктів харчування та технологія переробки : зб. наук. пр. ВНАУ. - Вінниця, 2012. - Вип. 3(61). - С. 170-175.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Ромашко_білки мяса_вінниця_2012.pdf294.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.