Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Ромашко, І. С. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Romashko, I. S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T13:19:47Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T13:19:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами / Паска М. З., Ромашко І. С. // Безпека продуктів харчування та технологія переробки : зб. наук. пр. ВНАУ. - Вінниця, 2012. - Вип. 3(61). - С. 170-175. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27530 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | біологічно-активні речовини | uk_UA |
dc.title | Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Ромашко_білки мяса_вінниця_2012.pdf | 294.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.