Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526
Title: | Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD |
Authors: | Паска, М. З. Paska, M. Z. |
Keywords: | м'ясо глікоген ферментні системи |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Паска М. З. Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD / М. З. Паска // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матер. ІІ міжнар. наук.-техн. конф. (20-21 берез. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 69-70. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_НУХТ_2013_активність ферментів.pdf | 63.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.