Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-30T12:32:05Z-
dc.date.available2020-11-30T12:32:05Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD / М. З. Паска // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матер. ІІ міжнар. наук.-техн. конф. (20-21 берез. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectглікогенuk_UA
dc.subjectферментні системиuk_UA
dc.titleАктивність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFDuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_НУХТ_2013_активність ферментів.pdf63.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.