Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T12:32:05Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T12:32:05Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD / М. З. Паска // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матер. ІІ міжнар. наук.-техн. конф. (20-21 берез. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 69-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | глікоген | uk_UA |
dc.subject | ферментні системи | uk_UA |
dc.title | Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_НУХТ_2013_активність ферментів.pdf | 63.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.