Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526
Title: Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Keywords: м'ясо
глікоген
ферментні системи
Issue Date: 30-Nov-2020
Citation: Паска М. З. Активність ферментних систем та вміст глікогену у м'ясі з ознаками PSE та DFD / М. З. Паска // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матер. ІІ міжнар. наук.-техн. конф. (20-21 берез. 2013 р.). - Київ, 2013. - С. 69-70.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27526
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_НУХТ_2013_активність ферментів.pdf63.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.