Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27062
Title: Органолептичні показники якості рафінованих олій
Authors: Льода, М. Я.
Курган, Л. І.
Яковчук, З. С.
Гушнянський, І. М.
Паска, М. З.
Личук, М. Г.
Loda, M. Ya.
Kurhan, L. I.
Yakovchuk, Z. S.
Hushnianskyi, I. M.
Paska, M. Z.
Lychuk, M. H.
Keywords: харчові продукти
рафінована олія
органолептичні показники якості
Issue Date: 27-Oct-2020
Citation: Органолептичні показники якості рафінованих олій / Паска М. З. та ін. // Матеріали студ. наук. конф. ф-ту харчових технологій : тези доп. - Львів, 2004. - С. 9-11.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27062
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2004 Stud nauk pratsi FHT.pdf180.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.