Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27062
Title: | Органолептичні показники якості рафінованих олій |
Authors: | Льода, М. Я. Курган, Л. І. Яковчук, З. С. Гушнянський, І. М. Паска, М. З. Личук, М. Г. Loda, M. Ya. Kurhan, L. I. Yakovchuk, Z. S. Hushnianskyi, I. M. Paska, M. Z. Lychuk, M. H. |
Keywords: | харчові продукти рафінована олія органолептичні показники якості |
Issue Date: | 27-Oct-2020 |
Citation: | Органолептичні показники якості рафінованих олій / Паска М. З. та ін. // Матеріали студ. наук. конф. ф-ту харчових технологій : тези доп. - Львів, 2004. - С. 9-11. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27062 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2004 Stud nauk pratsi FHT.pdf | 180.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.