Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27062
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛьода, М. Я.-
dc.contributor.authorКурган, Л. І.-
dc.contributor.authorЯковчук, З. С.-
dc.contributor.authorГушнянський, І. М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorLoda, M. Ya.-
dc.contributor.authorKurhan, L. I.-
dc.contributor.authorYakovchuk, Z. S.-
dc.contributor.authorHushnianskyi, I. M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-27T10:04:37Z-
dc.date.available2020-10-27T10:04:37Z-
dc.date.issued2020-10-27-
dc.identifier.citationОрганолептичні показники якості рафінованих олій / Паска М. З. та ін. // Матеріали студ. наук. конф. ф-ту харчових технологій : тези доп. - Львів, 2004. - С. 9-11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27062-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectрафінована оліяuk_UA
dc.subjectорганолептичні показники якостіuk_UA
dc.titleОрганолептичні показники якості рафінованих олійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2004 Stud nauk pratsi FHT.pdf180.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.