Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27533
Title: | Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину |
Authors: | Швед, О. В. Паска, М. З. Shved, O. V. Paska, M. Z. |
Keywords: | варені ковбаси харчові волокна люпину |
Issue Date: | 30-Nov-2020 |
Citation: | Швед О. В. Розробка нових видів варених ковбас із використанням харчових волокон люпину / Швед О. В., Паска М. З. // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. - Харків, 2013. - Ч. 1. - С. 105. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27533 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Щвед_ХДУХТ_2013 (1).pdf | 29.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.