Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-09-21Оцінювання ефективності управління якістю продукції у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Гілецький, Іван; Paska, Mariia; Hiletskyi, Ivan
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2021-12-28Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-01-21Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССРГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретичні та практичні аспекти використання пряно-ароматичної сировини підвищеної біологічної та харчової цінності для сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2023-11-07Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловостіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia