Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33383
Title: | Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві |
Other Titles: | Kształtowanie teoretycznych i praktycznych zasad oceny bezpieczeństwa żywności w gastronomii |
Authors: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Keywords: | харчова безпека ресторанне господарства вимоги впровадження bezpieczeństwo żywności ekonomia restauracji wymagania realizacja |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386. |
Abstract: | Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33383 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гілецький Паска.pdf | 117.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.