Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33383
Title: Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Other Titles: Kształtowanie teoretycznych i praktycznych zasad oceny bezpieczeństwa żywności w gastronomii
Authors: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyi, Ivan
Paska, Mariia
Keywords: харчова безпека
ресторанне господарства
вимоги
впровадження
bezpieczeństwo żywności
ekonomia restauracji
wymagania
realizacja
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386.
Abstract: Мета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33383
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гілецький Паска.pdf117.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.