Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГілецький, Іван-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHiletskyi, Ivan-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-01-02T11:33:44Z-
dc.date.available2023-01-02T11:33:44Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationГілецький І. Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 382-386.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33383-
dc.description.abstractМета роботи – дослідження особливостей розроблення та впро- вадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НА ССР на підприємствах ресторанного господарства. Celem pracy jest zbadanie cech rozwoju i wdrażania zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności w oparciu o zasady SSR w przedsiębiorstwach branży restauracyjnej.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectхарчова безпекаuk_UA
dc.subjectресторанне господарстваuk_UA
dc.subjectвимогиuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościuk_UA
dc.subjectekonomia restauracjiuk_UA
dc.subjectwymaganiauk_UA
dc.subjectrealizacjauk_UA
dc.titleФормування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіuk_UA
dc.title.alternativeKształtowanie teoretycznych i praktycznych zasad oceny bezpieczeństwa żywności w gastronomiiuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гілецький Паска.pdf117.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.