Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31440
Title: | Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР |
Authors: | Гілецький, Іван Паска, Марія Hiletskyi, Ivan Paska, Mariia |
Keywords: | харчова безпека ресторанне господарство вимоги впровадження |
Issue Date: | 28-Dec-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Гілецький І. Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 22-24. |
Abstract: | Метою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31440 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гілецький_Паска.pdf | 560.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.