Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31440
Title: Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР
Authors: Гілецький, Іван
Паска, Марія
Hiletskyi, Ivan
Paska, Mariia
Keywords: харчова безпека
ресторанне господарство
вимоги
впровадження
Issue Date: 28-Dec-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гілецький І. Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 22-24.
Abstract: Метою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31440
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гілецький_Паска.pdf560.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.