Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31440
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гілецький, Іван | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Hiletskyi, Ivan | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T08:52:27Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T08:52:27Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-28 | - |
dc.identifier.citation | Гілецький І. Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР / Іван Гілецький, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 22-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31440 | - |
dc.description.abstract | Метою цієї роботи є дослідження особливостей розроблення та впровадження систем харчової безпеки, що базуються на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point) на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | харчова безпека | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | вимоги | uk_UA |
dc.subject | впровадження | uk_UA |
dc.title | Особливості впровадження системи харчової безпеки у закладах ресторанного господарства, які базуються на принципах НАССР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гілецький_Паска.pdf | 560.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.