Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 141-147 of 147 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
12
13
14
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-09-16
Проблеми формування іміджу підприємств індустрії гостинності в умовах пандемії
Гузар, У. Є.
;
Голод, А. П.
;
Паска, М. З.
;
Феленчак, Ю. Б.
;
Стахів, І. М.
;
Huzar, U. Ye.
;
Holod, A. P.
;
Paska, M. Z.
;
Felenchak, Yu. B.
;
Stakhiv, I. M.
2021-09-27
Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2022-01-13
Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"
Поліщук, Г. Є.
;
Іоргачова, К. Г.
;
Паляниця, Л. Я.
;
Гринченко, О. О.
;
Баль-Прилипко, Л. В.
;
Валько, М. І.
;
Паска, М. З.
;
Некрасов, П. О.
;
Polishchuk, H. Ye.
;
Iorhachova, K. H.
;
Palianytsia, L. Ya.
;
Hrynchenko, O. O.
;
Bal-Prylypko, L. V.
;
Valko, M. I.
;
Paska, M. Z.
;
Nekrasov, P. O.
2021-12-28
Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»
Калитин, Р. Р.
;
Паска, М. З.
;
Kalytyn, R. R.
;
Paska, M. Z.
2021-12-28
Територіальна організація ресторанного туризму Львівщини
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Сеник, М. Я.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
;
Senyk, M. Ya.
2022-01-21
Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму
Сеник, М. Я.
;
Радзімовська, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Senyk, M. Ya.
;
Radzimovska, O. V.
;
Paska, M. Z.
2022-06-23
Моніторинг ринку послуг та конкурентного статусу ресторанного комплексу "36По" в умовах сьогодення
Білодід, А. А.
;
Паска, М. З.
;
Bilodid, А. А.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
143
Paska, M. Z.
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Bilenchuk, R. V.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
14
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
9
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
7
яловичина
6
залізо
.
next >
Date issued
131
2020
12
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
147
true