Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 147 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-28
Білково-якісні показники яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами
Жилюк, О.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Zhyliuk, O.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-28
Харчова цінність яловичини, збагаченої біологічно активними речовинами
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-10-28
Кролівництво : біологічні основи та м'ясна продуктивність
Кравців, Р. Й.
;
Личук, М. Г.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Lychuk, M. H.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Вплив мікроелементів на антиоксидантний захист бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Динаміка зміни кислотного числа при рафінації олії
Лукін, М.
;
Паска, М. З.
;
Lukin, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Підвищення функціональних властивостей м'ясних напівфабрикатів при використанні нетрадиційної сировини
Мосійчук, Г.
;
Марчук, А.
;
Варивода, Ю. Ю.
;
Паска, М. З.
;
Mosiichuk, H.
;
Marchuk, A.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Підвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародків
Балабаш, М.
;
Паска, М. З.
;
Balabash, M.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Підвищення харчової цінності сардельок при використанні молочно-соєвого сиру
Кобрин, О.
;
Паска, М. З.
;
Kobryn, O.
;
Paska, M. Z.
2020-11-03
Органолептична оцінка якості варених ковбас
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-23
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 7091.705 - "Технологія жирів і жирозамінників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "спеціаліст")
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
Discover
Author
143
Paska, M. Z.
36
Lychuk, M. H.
36
Личук, М. Г.
29
Kravtsiv, R. Y.
29
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Bilenchuk, R. V.
.
next >
Subject
21
бугайці
15
волинська м'ясна порода
14
мікроелементи
13
типи вищої нервової діяльності
10
технологія
9
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
7
яловичина
6
залізо
.
next >
Date issued
131
2020
12
2021
3
2022
1
2015
Has File(s)
147
true