Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-21
Аналіз діяльності окремих кав'ярень на ресторанному ринку Львова
Паска, М. З.
;
Карпова, М.
;
Paska, M. Z.
;
Karpova, M.
2021-05-17
М’ясні продукти для здорового харчування
Куцмида, А. Т.
;
Паска, М. З.
;
Kutsmyda, A. T.
;
Paska, M. Z.
2021-03-29
Спосіб виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням люпинового борошна та екстракту розмарину : патент на корисну модель № 146796 Україна : МПК А23L 13/60, A23L13/40, A23L 27/10
Паска, М. З.
;
Голод, А. П.
;
Paska, M. Z.
;
Holod, A. P.
2021-11-15
Аnalysis of the chemical compositionof pasta by using leguminous crops
Beraliyeva, E. B.
;
Kozykan, S.
;
Paska, M. Z.
;
Pavlenchyk, N. F.
;
Бералієва, Є. Б.
;
Козикан, С.
;
Паска, М. З.
;
Павленчик, Н. Ф.
2021-11-15
Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2021-11-15
Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано
Паска, М. З.
;
Левчук, А. В.
;
Paska, M. Z.
;
Levchuk, A. V.
2021-12-02
Обробка кавового зерна та її вплив на смак у чашці
Паска, М. З.
;
Карпова, М. Р.
;
Paska, M. Z.
;
Karpova, M. R.
2021-09-16
Проблеми формування іміджу підприємств індустрії гостинності в умовах пандемії
Гузар, У. Є.
;
Голод, А. П.
;
Паска, М. З.
;
Феленчак, Ю. Б.
;
Стахів, І. М.
;
Huzar, U. Ye.
;
Holod, A. P.
;
Paska, M. Z.
;
Felenchak, Yu. B.
;
Stakhiv, I. M.
2021-09-27
Обгрунтування використання нетрадиційної сировини в технології м'ясних продуктів у контексті гастротуризму
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
2021-12-28
Сучасні тенденції виробництва та обслуговування у ресторані-крамниці «М'ясо і Вино»
Калитин, Р. Р.
;
Паска, М. З.
;
Kalytyn, R. R.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
11
Паска, М. З.
3
Radzimovska, O. V.
3
Радзімовська, О. В.
2
Holod, A. P.
2
Голод, А. П.
1
Beraliyeva, E. B.
1
Felenchak, Yu. B.
1
Huzar, U. Ye.
1
Kalytyn, R. R.
1
Karpova, M.
.
next >
Subject
2
ресторанний бізнес
2
індустрія гостинності
1
company image
1
global pandemic
1
hospitality industry
1
planned consumer spending
1
trust
1
безалкогольні десертні напої
1
бобові культури
1
використання люпинового борошна т...
.
next >
Has File(s)
11
true