Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 32 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-06-14
Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Личук, Микола
;
Paska, Mariia
;
Lychuk, Mykola
2021-04-14
The Influence of the Third Parties Organizations Activities on the Efficiency of the Tourizm Services Market Entities
Paska, Mariia
;
Konokh, Anatolii
;
Kiptenko, Viktoriia
;
Bodnar, Serhii
;
Паска, Марія
;
Конох, Анатолій
;
Кіптенко, Вікторія
;
Боднар, Сергій
2021-04-16
Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова
Куцмида, Анастасія
;
Радзімовська, Ольга
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Radzimovska, Olha
;
Paska, Mariia
2021-06-02
The Influence of the Third Parties Organizations Activities on the Efficiency of the Tourism Services Market Entities
Paska, Mariia
;
Konokh, Anatoli
;
Kiptenko, Viktoriia
;
Bodnar, Serhii
;
Паска, Марія
;
Конох, Анатолій
;
Кіптенко, Вікторія
;
Боднар, Сергій
2021-12-02
Improving marshmallow production technology by adding the fruint and vegetable paste obtained by low-temperature concentration
Bondar, Mariana
;
Solomon, Alla
;
Fedak, Natalia
;
Paska, Mariia
;
Hotvianska, Anna
;
Polozhyshnikova, Lyudmila
;
Mironov, Denys
;
Kushch, Larisa
;
Бондар, Мар'яна
;
Соломон, Алла
;
Федак, Наталія
;
Паска, Марія
;
Хотвянська, Анна
;
Положишнікова, Людмила
;
Миронов, Денис
;
Кущ, Лариса
2021-09-17
Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"
Ушакова, Катерина
;
Паска, Марія
;
Ushakova, Kateryna
;
Paska, Mariia
2021-09-16
Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні
Куцмида, Анастасія
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Paska, Mariia
2021-09-16
Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні
Куцмида, Анастасія
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Paska, Mariia
2021-09-16
Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту
Левчук, Алла
;
Паска, Марія
;
Levchuk, Alla
;
Paska, Mariia
2021-09-09
Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Паска, Марія
;
Куцмида, Анастасія
;
Paska, Mariia
;
Kutsmyda, Anastasiia
Discover
Author
2
Ушакова, Катерина
1
Bal-Prylypko, Larysa
1
Bondar, Mariana
1
Boratynskyi, Oleh
1
Butenko, Anastasiia
1
Fedak, Natalia
1
Haratyk, Leshek
1
Hiletskyi, Ivan
1
Hotvianska, Anna
1
Huzar, Uliana
.
< previous
next >
Subject
6
ресторанний бізнес
6
тренування
5
ресторанне господарство
4
енергозатрати
4
харчування
3
кавовий бізнес
3
туризм
2
energy consumption
2
food
2
sport
.
next >