Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478
Title: | Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів |
Authors: | Паска, Марія Куцмида, Анастасія Paska, Mariia Kutsmyda, Anastasiia |
Keywords: | ресторанний бізнес комерціалізація кондитерських виробів |
Issue Date: | 9-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (1–2 квітня 2021 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - С.100-102. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска, Куцмида_тези 2021.pdf | 276.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.