Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478
Title: Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
Authors: Паска, Марія
Куцмида, Анастасія
Paska, Mariia
Kutsmyda, Anastasiia
Keywords: ресторанний бізнес
комерціалізація кондитерських виробів
Issue Date: 9-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (1–2 квітня 2021 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - С.100-102.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска, Куцмида_тези 2021.pdf276.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.