Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Куцмида, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-09T15:04:24Z | - |
dc.date.available | 2021-09-09T15:04:24Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-09 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів / Марія Паска, Анастасія Куцмида // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (1–2 квітня 2021 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - С.100-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30478 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | комерціалізація кондитерських виробів | uk_UA |
dc.title | Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска, Куцмида_тези 2021.pdf | 276.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.