Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134
Title: | Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Паска, Марія Личук, Микола Paska, Mariia Lychuk, Mykola |
Keywords: | управління якістю контроль сфера обслуговування |
Issue Date: | 14-Jun-2021 |
Citation: | Паска М. Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Микола Личук // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 114-115. |
Abstract: | Мета та завдання. Установлення основних критичних точок контролю та АТФ‑моніторингу у закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134 |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1092-2195-1-SM.pdf | 706.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.