Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134
Title: Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства
Authors: Паска, Марія
Личук, Микола
Paska, Mariia
Lychuk, Mykola
Keywords: управління якістю
контроль
сфера обслуговування
Issue Date: 14-Jun-2021
Citation: Паска М. Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Микола Личук // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 114-115.
Abstract: Мета та завдання. Установлення основних критичних точок контролю та АТФ‑моніторингу у закладах ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1092-2195-1-SM.pdf706.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.