Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorЛичук, Микола-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorLychuk, Mykola-
dc.date.accessioned2021-06-14T08:54:29Z-
dc.date.available2021-06-14T08:54:29Z-
dc.date.issued2021-06-14-
dc.identifier.citationПаска М. Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Микола Личук // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 114-115.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134-
dc.description.abstractМета та завдання. Установлення основних критичних точок контролю та АТФ‑моніторингу у закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectконтрольuk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.titleМетодологія управління якістю у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1092-2195-1-SM.pdf706.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.