Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Личук, Микола | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.contributor.author | Lychuk, Mykola | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T08:54:29Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T08:54:29Z | - |
dc.date.issued | 2021-06-14 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства / Марія Паска, Микола Личук // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 114-115. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30134 | - |
dc.description.abstract | Мета та завдання. Установлення основних критичних точок контролю та АТФ‑моніторингу у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.subject | контроль | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.title | Методологія управління якістю у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1092-2195-1-SM.pdf | 706.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.