Робочі навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/11594
Переглянути
Перегляд Робочі навчальні програми за Назва
Зараз показуємо 1 - 20 з 1388
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ OK 14 Фізична рекреація : робоча програма основної компоненти освітньо-професійної програми, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 01 «Освіта/Педагогіка», спеціальність : 017 «Фізична культура і спорт»(2024) Данилевич Мирослава; Грибовська Ірина; Danylevych Myroslava; Hrybovska Iryna; Кафедра фітнесу та рекреаціїМета навчальної дисципліни - формування професійних, організаційних та методичних знань, вмінь та навичок, які необхідні у подальшій діяльності фахівця з фізичної культури і спорту.Документ PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму(2020-04-14) Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджментуМета дисципліни “PR та Інтернет технології в індустрії гостинності” є формування системи знань про види PR, особливості PR-технологій, механізмів їх створення та впливу в індустрії гостинності; комплекс знань, умінь і навичок, необхідних для підвищення ефективності професійної діяльності за допомогою засобів інформаційних технологій в індустрії гостинності.Документ PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету Туризму(2020-05-04) Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджментуМета дисципліни “PR та Інтернет технології в індустрії гостинності” є формування системи знань про види PR, особливості PR-технологій, механізмів їх створення та впливу в індустрії гостинності; комплекс знань, умінь і навичок, необхідних для підвищення ефективності професійної діяльності за допомогою засобів інформаційних технологій в індустрії гостинності.Документ Revunue менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни «Revenue менеджмент» є формування знань щодо проведення заходів з оптимізації системи управління попитом та доходами готелів і ресторанів.Документ Адаптивна фізична культура і спорт : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки другого (магістерського) рівня, галузь знань : 01 Освіта / Педагогіка, спеціальність : 017 Фізична культура і спорт(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Пітин Мар'ян; Pityn Marian; Кафедра олімпійського, професійного та адаптивного спортуМетою викладання дисципліни «Адаптивна фізична культура і спорт» в системі підготовки фахівців є вивчення особливостей організації та діяльності складових адаптивного спорту в світі та Україні, змагальної діяльності у паралімпійських видах спорту, процесу підготовки спортсменів з інвалідністю різних нозологічних груп.Документ Адаптивна фізична культура і спорт : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність : 017 Фізична культура і спорт, факультет фізичної культури і спорту, факультет післядипломної та заочної, рівень вищої освіти : другий (магістерський) рівень(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Пітин Мар'ян; Pityn Marian; Кафедра олімпійського, професійного та адаптивного спортуМетою викладання навчальної дисципліни «Адаптивна фізична культура і спорт» в системі підготовки фахівців є вивчення особливостей організації та діяльності складових адаптивного спорту в світі та Україні, змагальної діяльності у паралімпійських видах спорту, процесу підготовки спортсменів з інвалідністю різних нозологічних груп.Документ Адаптивна фізична рекреація : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 014 "Фізичне виховання" галузі знань 01 "Освіта" факультету педагогічної освіти(2019-02-14) Шевців, Уляна; Shevtsiv, Uliana; Кафедра фітнесу та рекреаціїМета навчальної дисципліни − забезпечити поглиблену теоретичну та практичну підготовку студентів із питань організації адаптивної рекреаційної рухової активності осіб із порушеннями психофізичного розвитку різних нозологічних груп з метою всебічного впровадження системи адаптивного фізичного виховання, виконання її освітніх, корекційних, оздоровчих і виховних функцій.Документ Адаптивна фізична рекреація : робоча програма спеціальність 014 - фізичне виховання галузь знань 01 освіта факультет: педагогічної освіти(2020-09-11) Шевців, У. С.; Shevtsiv, U. S.; Кафедра фітнесу і рекреаціїДокумент Адаптивний спорт : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 01 "Освіта" для магістрів, що навчаються за спеціальністю 017 "Фізична культура і спорт"(2018-10-03) Нерода, Неоніла; Neroda, NeonilaМета навчальної дисципліни «Адаптивний спорт» є вивчення організаційних, програмно-нормативних та методичних основ спорту осіб з інвалідністю, в т.ч. паралімпійського, дефлімпійського спорту та руху Спеціальних Олімпіад.Документ Адаптивний спорт та спорт ветеранів війни : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 01 Освіта / Педагогіка, спеціальність : 017 Фізична культура і спорт, факультет фізичної культури і спорту, факультет післядипломної та заочної освіти, рівень вищої освіти : другий (магістерський) рівень(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Нерода Неоніла; Neroda Neonila; Кафедра олімпійського, професійного та адаптивного спортуМетою навчальної дисципліни «Адаптивний спорт та спорт ветеранів війни» є формування знань щодо історичних та організаційно-правових основ напрямів адаптивного спорту та спорту ветеранів війни, їх місце в системі сучасних соціальних практик спорту.Документ Адаптивний туризм : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 22 «Охорона здоров’я», спеціальність: 227 «Терапія та реабілітація», факультет терапії та реабілітації, рівень освіти: бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Кучер Павло; Мороз Соломія; Kucher Pavlo; Moroz Solomiia; Кафедра туризмуДокумент Адміністративний менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент», ступінь вищої освіти: бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-11) Коркуна, І. І.; Korkuna, I. I.; Кафедра економіки та менеджментуМета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо- кваліфікаційним рівнем бакалавра відповідно до державних стандартів, встановлених освітньокваліфікаційною характеристикою та освітньо- професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою підвищення ефективності управління організаційними структурами, завдяки правильному використанню управлінцями різних рівнів принципів та інструментів адміністрування, створенню цілісної системи адміністративного управління організацією.Документ Академічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 01 „Освіта”, cпеціальність 017 „Фізична культура і спорт”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-05-26) Свістельник, І. Р.; Svistelnyk, I. R.; Кафедра інформатики та кінезіологіїМетою викладання навчальної дисципліни є отримання теоретичних знань та практичних навичок щодо принципів дотримання академічної доброчесності, інформаційної етики; запобігання академічному плагіату; правил цитування та покликання на інформаційні джерела; системи законодавства у сфері авторського права; загальні положення щодо патентного права.Документ Академічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 01 „Освіта”, спеціальність: 014.11 „Середня освіта (фізична культура)”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-05-26) Свістельник, І. Р.; Svistelnyk, I. R.; Кафедра інформатики та кінезіологіїМетою викладання навчальної дисципліни є отримання теоретичних знань та практичних навичок щодо принципів дотримання академічної доброчесності, інформаційної етики; запобігання академічному плагіату; правил цитування та покликання на інформаційні джерела; системи законодавства у сфері авторського права; загальні положення щодо патентного права.Документ Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-10-04) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ.Документ Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-10-02) Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ.Документ Аналіз діяльності підприємств туризму : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм" факультету туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр"(2019-03-18) Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджментуМетою дисципліни є формування у студентів теоретичних знань, умінь та практичних навичок щодо організації і проведення аналізу виробничої та фінансово-комерційної діяльності підприємств туристичної індустрії; системного оцінювання основних техніко-економічних та фінансових показників діяльності туристичних підприємств; виявлення внутрішніх резервів матеріальних, трудових та фінансових ресурсів і розроблення заходів щодо підвищення ефективності їх використання.Документ Аналіз діяльності підприємств туризму : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм" факультету туризму і післядипломної та заочної освіти рівня вищої освіти "бакалавр"(2020-02-27) Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджментуМетою дисципліни є формування у студентів теоретичних знань, умінь та практичних навичок щодо організації і проведення аналізу виробничої та фінансово-комерційної діяльності підприємств туристичної індустрії; системного оцінювання основних техніко-економічних та фінансових показників діяльності туристичних підприємств; виявлення внутрішніх резервів матеріальних, трудових та фінансових ресурсів і розроблення заходів щодо підвищення ефективності їх використання.Документ Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.