Робочі навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/11594
Переглянути
Нові надходження
Документ ОК 37. Організація барної справи : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Тесля Ольга; Paska Mariia,; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є надання студентам комплексу спеціальних знань щодо організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування.Документ ОК 4 Укрїнська мова професійного спрямування : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Романчук Ольга; М’ягкота Ірина; Romanchuk Olha; Miahkota Iryna; Кафедра української та іноземних мовМетою викладання навчальної дисципліни «Українська мова професійного спрямування» є ознайомлення студентів з нормами сучасної української мови, підвищення загальної та мовної культури майбутніх фахівців сфери обслуговування, формування практичних навиків ділового усного та писемного спілкування, підвищення загальної мовної культури студентів, як носіїв української мови.Документ ОК 1. Іноземна мова : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Калимон Юлія; Kalymon Yuliia; Кафедра української та іноземних мовМетою викладання навчальної дисципліни «Іноземна мова» є формування та розвиток іншомовної комунікативної компетенції студентів, що включає знання, навички та вміння, необхідні для ефективного спілкування в професійному, академічному та соціальному середовищах. Вивчення іноземної мови спрямоване на підготовку студентів до професійної діяльності на міжнародному рівні, а також до використання іноземної мови в науково-дослідницькій роботі.Документ ОК 25. Кейтеринг : робоча програма, основна освітня компонента, ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Тесля Ольга; Paska Mariia; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Кейтерингу» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації підприємств харчування, зокрема кейтерингу, тобто виїзне обслуговування. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні. Основними напрямками розвитку кейтерингу є виїзне обслуговування та стаціонарне обслуговування. Ці два напрямки мають свою логістичну специфіку, а їхня подібність пов’язана з необхідністю наявності виробничої бази.Документ ОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ.Документ ОК 11. Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Cфера обслуговування», cпеціальність : 241 « Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Іжевська Орися; Izhevska Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою дисципліни є ознайомлення студентів із науковими підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції, здобуття навичок і вмінь пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.Документ ОК 11. Технологія продукції ресторанного господарства : програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Cфера обслуговування», cпеціальність : 241 « Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Іжевська Орися; Іжевська Орися; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» є ознайомлення студентів із науковими підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції, здобуття навичок і вмінь пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.Документ ОК7. Основи наукових досліджень : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Петришин Наталія; Petryshyn Nataliia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ОК 9 Організація ресторанного господарства : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Паска Марія; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства.Документ ОК 3. Основи індустрії гостинності : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Teslia OlhaМетою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є надання здобувачам вищої освіти понять та дефініцій, що розкривають зміст, характер, тенденції, фундаментальні принципи розвитку готельно-ресторанної справи.Документ ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ Фізіологія людини : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 017 "Фізична культура і спорт (Фізкультурно-спортивна реабілітація)", факультет фізичної культури і спорту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовканич Любомир; Бергтраум Дзвенислава; Коритко Зоряна; Vovkanych Liubomyr; Berhtraum Dzvenyslava; Korytko Zoriana; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: дати майбутнім спеціалістам з фізичної культури і спорту науковообгрунтувані знання фізіологічних закономірностей життєдіяльності людини в умовах відносного спокою, при м’язовій діяльності та в умовах психоемоційних навантажень.Документ Фізіологія спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 017 "Фізична культура і спорт (Фізкультурно-спортивна реабілітація)", факультет фізичної культури і спорту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовканич Любомир; Бергтраум Дзвенислава; Vovkanych Liubomyr; Berhtraum Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з олімпійського та професійного спорту основами науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантаженьДокумент Фізіологія спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 017 "Фізична культура і спорт", факультет фізичної культури і спорту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовканич Любомир; Бергтраум Дзвенислава; Vovkanych Liubomyr; Berhtraum Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з олімпійського та професійного спорту основами науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантаженьДокумент Фізіологія людини : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спеціальність 024 "Хореографія", факультет педагогічної освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Бергтраум Дзвенислава; Berhtraum Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: дати майбутнім спеціалістам з хореографії науково- обґрунтовані знання фізіологічних закономірностей життєдіяльності людини в умовах відносного спокою, при м’язовій діяльності та в умовах психоемоційних навантажень.Документ Фізіологія людини : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 017 "Фізична культура і спорт (різні групи населення)", факультет педагогічної освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовканич Любомир; Коритко Зоряна; Бергтраум Дзвенислава; Vovkanych Liubomyr; Korytko Zoriana; Berhtraum Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: дати майбутнім спеціалістам з фізичної культури і спорту науковообгрунтувані знання фізіологічних закономірностей життєдіяльності людини в умовах відносного спокою, при м’язовій діяльності та в умовах психоемоційних навантажень.Документ Фізіологія людини : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 014 "Середня освіта (фізична культура)", факультет педагогічної освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовканич Любомир; Коритко Зоряна; Бергтраум Дзвенислава; Vovkanych Liubomyr; Korytko Zoriana; Berhtraum Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: дати майбутнім спеціалістам з фізичної культури і спорту науковообгрунтувані знання фізіологічних закономірностей життєдіяльності людини в умовах відносного спокою, при м’язовій діяльності та в умовах психоемоційних навантажень.Документ Фізіологічні основи фізичного виховання : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 014 "Середня освіта (фізична культура)", спеціальність 017 "Фізична культура і спорт (різні групи населення)", факультет П та ЗО(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Коритко Зоряна; Korytko Zoriana; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з фізичного виховання науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантаженьДокумент Фізілогоя рухової активності : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спеціальність 024 "Хореографія", факультет П та ЗО(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Коритко Зоряна; Korytko Zoriana; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з фізичного виховання науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантажень.Документ Фізіологічні основи спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 01 "Освіта/Педагогіка", спеціальність 017 "Фізична культура і спорт", факультет П та ЗО(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Коритко Зоряна; Korytko Zoriana; Кафедра анатомії та фізіологіїМета: забезпечити формування у майбутніх спеціалістів з олімпійського та професійного спорту науково обґрунтованого підходу до розробки і застосування ефективних систем тренування на основі глибоких знань вікових, статевих, індивідуальних особливостей і закономірностей функціонування організму людини та процесів його адаптації до фізичних навантажень