Робочі навчальні програми
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/11594
Переглянути
Перегляд Робочі навчальні програми за Ключові слова ""Готельно-ресторанна справа""
Зараз показуємо 1 - 17 з 17
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму(2018-11-20) Параняк, Наталія; Paraniak, NataliiaМета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі.Документ Друга іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» факультету туризму; післядипломної та заочної освіти(2019-02-15) Мельник, Мар'яна; Melnyk, Mariana; Кафедра української та іноземних мовМета: Практичне оволодіння усним (монологічним та діалогічним) мовленням, граматичним та лексичним матеріалом; розвиток навичок читання та аудіювання.Документ Економіка та фінанси підприємств : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти бакалавр(2019-02-11) Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджментуПредметом науки „Економіка та фінанси підприємств‖ є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку.Документ Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"(2018-10-05) Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, NataliiaПредметом науки „Економіка та фінанси підприємств” є також дослідження причин зміни обсягу виробництва продукції та її впливу на ціни і доходи підприємства. Вона вивчає якість продукції, обґрунтовує можливі напрями її підвищення і ступінь впливу на прибутковість виробництва, дає відповідь на запитання: чому і як впливає на ефективність підприємства підвищення рівня інтенсивності виробництва і поглиблення його спеціалізації з орієнтацією на задоволення потреб ринку.Документ Економічна теорія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241" Готельно-ресторанна справа" факультету туризму і післядипломної та заочної освіти(2019-02-11) Гуль, Іван; Hul, Ivan; Кафедра економіки та менеджментуМетою дисципліни є формування у студентів економічного мислення, опанування основних економічних законів, методів пізнання економічних явищ та процесів; засвоєння студентами системи економічних знань, на яких базується сучасний макроаналіз; набуття навичок дослідження агрегованих показників економічного та соціального розвитку національної економіки шляхом використання універсального інструментарію та макроекономічного моделювання.Документ Культура бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа»(2018-12-26) Гузенко, Ірина; Huzenko, IrynaМетою викладання навчальної дисципліни «Культура бізнесу» є формування у студентів розуміння системи цінностей, поглядів, норм поведінки ділових людей, засвоєння студентами основних теоретичних положень та вироблення необхідних практичних навичок, що дозволяють підвищити її ефективність в бізнесовій діяльності.Документ Маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму(2019-02-22) Іванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджментуМета дисципліни – формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємстваДокумент Політологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму(2018-11-15) Шиманова-Стефанишин, Ольга; Скочиляс, Ольга; Shymanova-Stefanyshyn, Olha; Skochylias, LiubomyrМетою викладання навчальної дисципліни «Політологія» є формування у студентів поглибленого розуміння фундаментальних понять і категорій політичної науки, оволодіння сучасними методами аналізу особливостей політичних систем за умови різних політичних режимів.Документ Технологія продукції ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа"(2019) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою дисципліни є ознайомлення студентів із науковими підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виробництва і реалізації різноманітних видів кулінарної продукції та кондитерської продукції, здобуття навичок і вмінь пов'язувати наукові і нормативі положення з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості, визначеної харчової і біологічної цінності, енергоємності.Документ Туристичне країнознавство : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"(2019-03-19) Скабара, Роман; Skabara, Roman; Кафедра спортивного туризмуМета навчальної дисципліни: формування знань про усі наявні види туристичних та туристично-рекреаційних ресурсів, їх геопросторові поєднання в міжнародному туризмі, як основу формування територіальних рекреаційних комплексів різного геопросторового рівня, основи їх раціонального використання.Документ Українська мова професійного спілкування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти(2019-05) М'ягкота, Ірина; Miahkota, Iryna; Кафедра української та іноземних мовМета дисципліни полягає в ознайомленні студентів з нормами сучасної ділової української мови, підвищенні загальної та мовної культури майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, формуванні практичних навиків ділового усного та писемного спілкування, підвищенні загальної мовної культури студентів, як носіїв української мови.Документ Фізичне виховання (легка атлетика) : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 «Менеджмент» факультету туризму(Фізичне виховання (легка атлетика) : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа», 073 «Менеджмент» факультету туризму / розроб. Свищ Я. С. - Львів, 2018. - 12 с., 2019-02-20) Свищ, Ярослав; Svyshch, Yaroslav; Кафедра легкої атлетикиМета навчальної дисципліни – набуття студентами теоретичних і практичних знань, умінь, навичок видів легкої атлетики, організація та проведення змагань, використання отриманих знань у професійній діяльності.Документ Філософія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта" спеціальностей 241 "менеджмент"; 073 "готельно-ресторанна справа"(2018-12-22) Поцюрко, Марія; Potsiurko, Mariia; Кафедра гуманітарних дисциплінМетою курсу є осмислення філософії як основи духовної культури, форми суспільної свідомості. Вивчення дисципліни спрямоване на засвоєння великої філософської спадщини минулого, результатом якого є історико-філософська підготовка у поєднанні з орієнтацією на світоглядно-філософські проблеми сьогодення. Все це покликане до формування культури філософського мислення студента, його духовного збагачення як особистості, що усвідомлює своє місце у світі, суспільстві, бачить орієнтири, зрозуміє сенс власного життя і таким чином розширює горизонт особистісного світогляду.Документ Харчова хімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів за напрямом підготовки 241 "Готельно-ресторанна справа " факультету туризму(2018-11-22) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiМета дисципліни: поглибити знання студентів з неорганічної та органічної хімії та створити у свідомості студентів уявлення про тісний і логічний зв'язок законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні і приготуванні харчових продуктів.Документ Інженерна графіка : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"(2019-10-03) Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни “Інженерна графіка” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення, а також для розуміння принципу дії конструкції за її кресленням.Документ Іноземна мова професійного спрямування : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа" факультету туризму; післядипломної та заочної освіти(2019-02-15) Матвіяс, Ольга; Matviias, Olha; Кафедра української та іноземних мовМета: Практичне оволодіння усним (монологічним та діалогічним) мовленням, граматичним та лексичним матеріалом; розвиток навичок читання та аудіювання.Документ Історія України : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 – «Готельно-ресторанна справа», 073 – «Менеджмент»(2018-10-04) Труба, Руслана; Truba, RuslanaМета дисципліни полягає в розкритті закономірностей та особливостей політичного, економічного, соціального та культурного розвитку України, її відносин з іншими державами та народами.