Програми практик
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/10678
Переглянути
Перегляд Програми практик за Ключові слова "виробнича практика"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Радзімовська, О. В.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Radzimovska, O. V.; Paska, M. Z.; Huzar, U.Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.Документ Програма виробничої практики для студентів 3 курсу галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму(2020-02-07) Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Програма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-01) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.Документ Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.Документ Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-19) Павленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджментуМетою виробничої практики є : - поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін; - опанування сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень; - вміння застосовувати теоретичні положення, методичний інструментарій, передовий досвід підприємництва до умов діяльності конкретного підприємства; - закріплення практичних навичок проведення економічного дослідження, формування його інформаційного, правового та методичного забезпечення; - розроблення пропозицій щодо впровадження новітніх технологій управління підприємством.Документ Програма та методичні вказівки щодо проходження виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-19) Павленчик, Н. Ф.; Гуцуляк, В. Р.; Баранівська, Х. С.; Pavlenchyk, N. F.; Hutsuliak, V. R.; Baranivska, Kh. S.; Кафедра економіки та менеджментуМетою виробничої практики є : - поглиблення та закріплення набутих теоретичних знань з основних професійно орієнтованих дисциплін; - опанування сучасними прийомами та методами прийняття управлінських рішень; - вміння застосовувати теоретичні положення, методичний інструментарій, передовий досвід підприємництва до умов діяльності конкретного підприємства; - закріплення практичних навичок проведення економічного дослідження, формування його інформаційного, правового та методичного забезпечення; - розроблення пропозицій щодо впровадження новітніх технологій управління підприємством.Документ Програма і методичні вказівки для проходження виробничої пракики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 073 „Менеджмент”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15) Гуль, І, Г.; Холявка, В. З.; Павленчик, Н. Ф.; Hul, I. H.; Kholiavka, V. Z.; Pavlenchyk, N. F.; Кафедра економіки та менеджментуПрограма і методичні рекомендації для проходження виробничої практики є навчально-методичним документом, що визначає загальні питання організації, зміст і порядок проходження та підведення підсумків практики, згідно з яким розраховується навчальне навантаження і регламентується діяльність керівників практики від закладу вищої освіти, керівників від підприємств і студентів упродовж періоду її проходження.