Перегляд за Автор "Teslia Olha"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розробка рецептур м’ясних напівфабрикатів із новими споживчими властивостями(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Чирка В’ячеслав; Паска Марія; Тесля Ольга; Chyrka Viacheslav; Paska Mariia; Teslia OlhaМета досліджень – створення рецептур мітболів із додаванням пряних трав - орегано, базиліку та розмарину, а також використання функціональних інгредієнтів, що покращують харчову цінність і технологічні властивості продукту. The aim of the research is to create recipes for mitballs with the addition of spicy herbs such as oregano, basil and rosemary, as well as the use of functional ingredients that improve the nutritional value and technological properties of the product.Документ Сучасне уявлення про здорове харчування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Кос Тарас; Тесля Ольга; Kos Taras; Teslia OlhaДокумент Сучасні напрями у технології холодних солодких страв в закладі MсDonald’s(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Шустак Ірина; Тесля Ольга; Shustak Iryna; Teslia OlhaДокумент Сучасні технології страв з м’яса пернатої дичини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Струсь Віталій; Тесля Ольга; Strus Vitalii; Teslia OlhaДокумент Формування кулінарних вподобань на Поділлі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Демчук Анастасія; Тесля Ольга; Demchuk Anastasiia; Teslia Olha