Перегляд за Автор "Sharan, Larysa"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Ковтун, Аліна; Бортнічук, Олег; Шаран, Лариса; Kovtun, Alina; Bortnichuk, Oleh; Sharan, LarysaДокумент Екологізація готельно-ресторанного бізнесу: європейський і вітчизняний досвід(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Хайнос, Надія; Ковтун, Аліна; Шаран, Лариса; Khainos, Nadiia; Kovtun, Alina; Sharan, LarysaМетою екологізації підприємств сфери гостинності – зменшення харчових відходів, енергоощадність та водозбереження. Об’єктами дослідження були підприємства сфери гостинності України та Болгарії. The goal of greening enterprises in the field of hospitality is to reduce food waste, save energy and save water. The objects of the study were enterprises in the field of hospitality in Ukraine and Bulgaria.Документ Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Закарян, Аліна; Шаран, Лариса; Zakarian, Alina; Sharan, LarysaДокумент Фабрика-кухня як альтернатива оновлення шкільних їдалень(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Князь, Каріна; Шаран, Лариса; Kniaz, Karina; Sharan, LarysaДокумент Інноваційна послуга як тенденція розвитку підприємств сфери гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Курмач, Діана; Шаран, Лариса; Kurmach, Diana; Sharan, Larysa