Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Petryshyn Nataliia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Адаптація бойківських традиційних страв до сучасних вимог зі збереженням їх автентичність та регіональну ідентичність
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
    Мета роботи - адаптувати бойківські традиційні страви до сучасних кулінарних вимог,зберігаючи їх автентичність і регіональну ідентичність на прикладі етнокафе «Вуглянча Бойківська їжа». The aim of the work is to adapt traditional Boikiv dishes to modern culinary requirements while preserving their authenticity and regional identity, using the example of the ethnic café ‘Vuglyancha Boikivska Yizha’ (Boikiv Food).
  • Документ
    Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    Основи наукових досліджень технології sous vide
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Франків Дмитро; Петришин Наталія; Frankiv Dmytro; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    Особливості приготування страв для безглютенової дієти
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Сідельник Анастасія; Петришин Наталія; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    Особливості проєктування харчового підприємства з переробки хрону звичайного (armoracia rusticana) з виробництва дезінфікувальних засобів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гілецький Іван; Паска Марія; Петришин Наталія; Hiletskyi Ivan; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
    Мета - визначити особливості проєктування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікувальних засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог.The aim is to identify the specific features of designing a food enterprise specialising in horseradish processing for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary, hygienic and environmental requirements.
  • Документ
    Інноваційні напрями в технології виробів з борошна із використанням нетрадиційної сировини
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сідельник Анастасія; Петришин Наталія; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
    Мета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок