Перегляд за Автор "Petryshyn Nataliia"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Основи наукових досліджень технології sous vide(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Франків Дмитро; Петришин Наталія; Frankiv Dmytro; Petryshyn NataliiaДокумент Особливості приготування страв для безглютенової дієти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Сідельник Анастасія; Петришин Наталія; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn Nataliia