Перегляд за Автор "Petryshyn Nataliia"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент «Вуглянча» - автентична бойківська страва у сучасному технологічному процесі в однойменному етно-кафе(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Німець Андрій; Паска Марія; Петришин Наталія; Nimets Andrii; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Основи наукових досліджень технології sous vide(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Франків Дмитро; Петришин Наталія; Frankiv Dmytro; Petryshyn NataliiaДокумент Особливості приготування страв для безглютенової дієти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Сідельник Анастасія; Петришин Наталія; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn NataliiaДокумент Інноваційні напрями в технології виробів з борошна із використанням нетрадиційної сировини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сідельник Анастасія; Петришин Наталія; Sidelnyk Anastasiia; Petryshyn NataliiaДокумент Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaМета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.