Перегляд за Автор "Markovych, I. I."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз імпортованого в Україну м'яса птиці механічного обвалювання(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання(2020-12-14) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас(2020-12-14) Маркович, І. І.; Паска, М. З.; Markovych, I. I.; Paska, M. Z.Документ Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевичі(2020-12-14) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Можливість використання пряноароматичних рослин у технології напівкопчених ковбас як альтернативи харчовим добавкам(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.Документ Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Мартинюк, І. О.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.; Martyniuk, I. O.Документ Структурно-механічні властивості фаршів напівкопчених ковбас у разі використання сочевиці та пряно-ароматичних речовин(2020-11-30) Паска, М. З.; Маркович, І. І.; Paska, M. Z.; Markovych, I. I.