Перегляд за Автор "Halukh, B."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Методи контролю харчових виробництв(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-07) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Басараб, І.; Basarab, I.Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.Документ Основи промислового будівництва і санітарної техніки(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.Навчальний посібник складаєтьст з двох частин. В першій студенти вивчають основи промислового будівництва, в другій - основи санітарної техніки з метою вирішення задач проектування, здачі в експлуатацію, реконструкції будівель та споруд переробної галузі.Документ Технохімічний контроль виробництва(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-06) Ромашко, І.; Romashko, I.; Паска, М.; Paska, M.; Галух, Б.; Halukh, B.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Басараб, І.; Basarab, I.; Кринська, Н.; Krynska, N.Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.Документ Харчові добавки(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-07) Паска, М.; Paska, M.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Галух, Б.; Halukh, B.; Кринська, Н.; Krynska, N.Представлений навчальний посібник призначений для вивчення теоретичного матеріалу курсу "Харчові добавки" і покликаний допомогти студентам у вивченні питань, що стосуються ролі основних харчових і біологічно активних добавок в технології виробництва продуктів харчування.Документ Інноваційний інженірінг(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-06) Паска, М.; Paska, M.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Галух, Б.; Halukh, B.; Басараб, І.; Basarab, I.Документ Інноваційні технології у виробництві майонезу(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-04) Паска, М.; Paska, M.; Жук, О.; Zhuk, O.; Ромашко, І.; Romashko, I.; Драчук, У.; Drachuk, U.; Галух, Б.; Halukh, B.У посібнику розглянуто обладнання та рецептури першого і другого технологічного періоду розвитку виробництва майонезу в Україні.