Перегляд за Автор "Drachuk, U. R."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів(2020-12-08) Галух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Басараб, І. М.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.; Basarab, I. M.Матеріали статті відображають основні фактори створення нових жирових продуктів функціонального призначення. Проаналізовано вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів. Доведено, що спільне застосування фізіологічно функціональних інгредієнтів, зокрема харчових волокон, каротиноїдів, токоферолів дозволяє отримати нові види жирових продуктів, дає можливість частково захистити їх від окиснення і в сукупності забезпечити позитивний вплив на організм людини. Обґрунтовано вибір біологічно активних речовин, емульгаторів, стабілізаторів, згущувачів, які можуть бути застосовані також у технології виготовлення нових видів жирових продуктів із заданими технологічними властивостями, з метою розширення їх асортименту. Враховуючи регіональні особливості технологій, визначено можливі напрямки промислового випуску жирових продуктів з використанням регіональних сировинних ресурсів. Встановлено необхідні кроки для вирішення поставленої проблеми розробки технологій жирових продуктів, які мають задані властивості. Вперше буде розроблено і впроваджено у виробництво нові види олійно–жирових продуктів, які володітимуть високою якістю, харчовою і біологічною цінністю, тривалим терміном зберігання, і дозволить зберегти та залучити регіональні сировинні ресурси.Документ Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон(2020-12-14) Галух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.Документ Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості(2020-12-14) Паска, М. З.; Жук, О. І.; Галух, Б. І.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Halukh, B. I.; Drachuk, U. R.Документ Збагачення майонезів і соусів комплексом природних антиоксидантів і біологічно активних речовин(2020-12-14) Галух, Б. І.; Паска, М. З.; Драчук, У. Р.; Halukh, B. I.; Paska, M. Z.; Drachuk, U. R.Документ Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"(2020-11-24) Паска, М. З.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.Документ Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"(2020-12-14) Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.Документ Інноваційні технології у олійно-жировій промисловості(2020-11-25) Паска, М. З.; Жук, О. І.; Мартинюк, І. О.; Драчук, У. Р.; Paska, M. Z.; Zhuk, O. I.; Martyniuk, I. O.; Drachuk, U. R.