root.skip-to-content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Переглянути за автором
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
Постійне посилання зібрання
http://localhost:4000/handle/34606048/28404
Переглянути
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Нові надходження
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" за Автор "Adamovych, Olha"
Перейти
Або введіть перші символи:
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Документ
Технологія овочевих страв підвищеної біологічної та харчової цінності
(
ЛДУФК імені Івана Боберського
,
2022-01-21
)
Данилюк, Інна
;
Струтинська, Любов
;
Адамович, Ольга
;
Danyliuk, Inna
;
Strutynska, Liubov
;
Adamovych, Olha
item.truncatable-part.show-more
Метою досліджень є розроблення овочевих страв підвищеної харчової цінності з використанням насіння гарбуза, кунжуту, кедрової олії.
item.truncatable-part.show-more