Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/30516
Переглянути
Перегляд Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика за Автор "Bal-Prylypko, Larysa"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Назаренко, Марина; Баль-Прилипко, Лариса; Nazarenko, Maryna; Bal-Prylypko, LarysaДокумент Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Журенко, Денис; Дупак, Надія; Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Zhurenko, Denys; Dupak, Nadiia; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, MariiaДокумент Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Журенко, Денис; Баль-Прилипко, Лариса; Zhurenko, Denys; Bal-Prylypko, LarysaМетою є визначення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні. Ресторанний бізнес – це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності