Мультимедійні матеріали
Постійне посилання зібранняhttp://localhost:4000/handle/34606048/52
Переглянути
Перегляд Мультимедійні матеріали за Автор "Boretskyi, Yurii"
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Азот та його сполуки : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Вуглеводи - необхідні компоненти повноцінних дієт : [мультимедійна лекція](2018-11-18) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Вітаміни : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Ліпіди : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Мінеральне харчування людини. Макро- і мікроелементи(2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Основні класи кисневмісних органічних сполук : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Основні поняття теорії розчинів : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Природа та принципи номенклатури органічних сполук. Вуглеводні : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Роль білків у харчуванні людини : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Теорії та концепції харчування. Альтернативні теорії та концепції харчування : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Харчова хімія : лекція(2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Харчові додатки : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, YuriiДокумент Хімічний зв'язок, будова речовин.Основні класи неорганічних сполук : [мультимедійна лекція](2018-11-19) Борецький, Юрій; Boretskyi, Yurii