Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021-02-15

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Метою викладання дисципліни «Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.

Опис

Ключові слова

Інжиніринг у готіельно-ресторанному господарстві, силабус, спеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа", магістр, кафедра готельно-ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Паска М. З. Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.

Зібрання