Силабуси
Постійне посилання зібранняhttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/56121
Переглянути
Нові надходження
Документ Сервісологія : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Беля, І. Я.; Holod, A. P.; Belia, I. Ya.; Кафедра туризму; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо концептуальних, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери послуг.Документ Фізіологія спорту : силабус навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка», спеціальності 017 "Фізична культура і спорт»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Вовканич Любомир; Бергтраум Дзвенислава; Кулітка Едуард; Vovkanych Liubomyr; Berhtraum Dzvenyslava; Kulitka Eduard; Кафедра анатомії та фізіологіїДокумент Організація туристичних подорожей : силабус курсу галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційної програми «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня "бакалавр"(2020-02-17) Кучер, Павло; Kucher, Pavlo; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «організація туристичних подорожей» є вивчення теоретичних основ туристичних подорожей та ознайомлення студентів з особливостями організації подорожей у туристичній діяльності.Документ Лікувально-оздоровчий туризм : силабус курсу, рівень вищої освіти : бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Мороз, Соломія; Moroz, Solomiia; Кафедра туризму; Department of tourismМетою викладання навчальної дисципліни «Лікувально-оздоровчий туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями лікувально-оздоровчого туризму, формування у студентів знань та вмінь з організації лікувально-оздоровчого сервісу та уявлення про різноманітні види лікувально-оздоровчої діяльності, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі. The purpose of teaching the educational discipline "Medical and health tourism" is to acquaint future specialists in the field of tourism with the peculiarities of medical and health tourism, the formation of students' knowledge and skills in the organization of medical and health services and an idea of various types of medical and health activities, as well as the formation of knowledge regarding modern trends in the development of the industry.Документ Іноземна мова професійного спілкування (французька) : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 02 Культура і мистецтво, спеціальність – 024 Хореографія(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Коваль, Ростислав; Koval, Rostyslav; Кафедра української та іноземних мовМетою викладання навчальної дисципліни «Іноземна мова професійного спілкування» (французька) є практичне оволодіння основами сучасної французької мови та засвоєння хореографічної термінології.Документ Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15) Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання дисципліни «Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.Документ Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-10) Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини, опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення; вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо інноваційних форм надання професійних послуг.Документ Латинська мова і медична термінологія : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 22 Охорона здоров’я, спеціальність – 227 Терапія та реабілітація(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Коваль, Ростислав; Koval, Rostyslav; Кафедра української та іноземних мовМета курсу полягає у вивченні основ анатомічної, гістологічної, фармацевтичної та клінічної термінології.Документ Педагогіка та психологія : силабус навчальної дисципліни, перший (бакалаврський) освітній рівень, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 22 «Охорона здоров’я», спеціальність – 227 «Фізична терапія, ерготерапія»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022) Криштанович, Світлана; Kryshtanovych, Svitlana; Кафедра педагогіки та психологіїМетою викладання навчальної дисципліни «Педагогіка та психологія» є формування в майбутніх фахівців системи знань і умінь щодо загальної психолого-педагогічної підготовки, необхідної для вирішення практичних, професійних і наукових завдань, базових знань про основні закономірності функціонування психіки для розуміння механізмів, які забезпечують ефективність навчального процесу та формують оптимальні методи засвоєння знань.Документ Адаптивний спорт : силабус курсу, освітній ступінь – магістр, галузь знань: 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність: 017 Фізична культура і спорт(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Нерода Неоніла; Neroda Neonila; Кафедра олімпійського, професійного та адаптивного спортуМета курсу формування знань щодо історичних та організаційно-правових основ напрямів адаптивного спорту та спорту ветеранів війни, їх місце в системі сучасних соціальних практик спорту.Документ Професійна діяльність фахівця з фітнесу і рекреації: силабус навчальної дисципліни галузі знань 01 «Освіта» спеціальності 014.11 "Середня освіта (Фізична культура)"(2020-08-07) Жданова, Ольга; Zhdanova, Olha; Кафедра фітнесу та рекреаціїМетою викладання є: формування професійних організаційних та методичних знань, вмінь і навичок, які необхідні у подальшій діяльності фахівця системи фітнесу та рекреації.Документ Міжнародна квасифікація функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров'я у реабілітаційній практиці : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти – перший (бакалаврський), ступінь вищої освіти "бакалавр", галузь знань 22 "Охорона здоров'я", спеціальність 227 "Терапія та реабілітація", денна форма навчання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Ступницька Світлана; Stupnytska Svitlana; Кафедра терапії та реабілітаціїДокумент Міжнародний туризм : силабус курсу, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Данилевич Мирослава; Danylevych Myroslava; Кафедра туризмуМетою дисципліни є поглиблення і розширення теоретичних знань студентів про особливості організації, функціонування і перспективи розвитку міжнародного туризму і місця України на його ринку, основи методології вивчення світових туристичних потоків, діяльність туристичних підприємств, закладів розміщення та харчування з організації прийому іноземних туристів, основні правові аспекти, що регламентують зовнішньоекономічну діяльність, набуття студентами вмінь та навичок з організації інституційного регулювання розвитку міжнародного туризму.Документ Рекреаційно-оздоровча діяльність : силабус навчальної дисципліни ступеня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 07 «Управління та адміністрування», 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа»(2020-08-07) Данилевич, Мирослава; Danylevych, Myroslava; Кафедра фітнесу та рекреаціїМета курсу - розширити знання студентів щодо рекреаційно-оздоровчої діяльності та сформувати навички її використання діяльності у повсякденній життєдіяльності для ведення здорового способу життя.Документ Біохімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – нормативний, спеціальність 014 «Середня освіта(фізична культура)», 024 «Хореографія», галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка», 02 «Середня освіта», ступінь вищої освіти – бакалавр, ІІ курс, ІІІ семестр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гащишин Віра; Hashchyshyn Vira; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання навчальної дисципліни є засвоєння студентами знань, пов’язаних з вивченням біохімічних процесів, зокрема, особливостями їх регулювання в умовах організму людини, які формують підготовку сучасних фахівців спеціальностей середня освіта (фізична культура) та хореографія: оволодіння знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, зокрема – людини, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем; оволодіння знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, ліпіди; вивчення їх будови, властивостей та біологічної ролі; з’ясування будови, властивостей та біологічної ролі білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму; ознайомлення студентів з основними класами ферментів, їх будовою та функціями; оволодіння знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і обмін на клітинному рівні; травлення та обмін жирів, білків і нуклеїнових кислот в організмі людини, їх роль, зокрема, і при м’язовій діяльності.Документ Фізіологія людини : силабус курсу, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спеціальність 024 "Хореографія", освітній ступінь "бакалавр"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Бергтраум Дзвенислава; Berhtraum Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіологіїДокумент Економічна теорія : силабус навчальної дисципліни рівня вищої освіти "Бакалавр" галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 014 "середня освіта (фізична культура)"(2020-03-13) Стахів, Ірина; Stakhiv, Iryna; Кафедра економіки та менеджментуДокумент Туристичні ресурси України : силабус навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Цесьців Діана; Tsestsiv Diana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Туристичні ресурси України» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок про складові туристичних ресурсів України, їх геопросторове поєднання для створення конкурентоспроможного національного тур продукту.Документ Фізіологія спорту : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 01 "Освіта/педагогіка" спеціальності: 017 "Фізична культура і спорт (різні групи населення)"(2020-03-04) Вовканич, Любомир; Vovkanych, Liubomyr; Кафедра анатомії та фізіологіїДокумент Іноземна мова : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - перший (бакалаврський) рівень, ступінь вищої освіти - бакалавр, галузь знань-07 “Управління та адміністрування”, спеціальність - 073 “Менеджмент”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-09) Гудима, Г. Б.; Hudyma, H. B.; Кафедра української та іноземних мовМета курсу - практичне оволодіння усним та писемним (монологічним та діалогічним) мовленням, граматичним та лексичним матеріалом; розвиток навичок читання та аудіювання.