Особливості проєктування харчового підприємства з переробки хрону звичайного (armoracia rusticana) з виробництва дезінфікувальних засобів
Вантажиться...
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Мета - визначити особливості проєктування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікувальних засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог.The aim is to identify the specific features of designing a food enterprise specialising in horseradish processing for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary, hygienic and environmental requirements.
Опис
Ключові слова
харчове підприємство, переробка хрону звичайного (armoracia rusticana), виробництво дезінфікувальних засобів, food enterprise, processing of common horseradish (Armoracia rusticana), production of disinfectants
Бібліографічний опис
Гілецький І. Особливості проєктування харчового підприємства з переробки хрону звичайного (armoracia rusticana) з виробництва дезінфікувальних засобів / Іван Гілецький, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 274–275.