Адаптація бойківських традиційних страв до сучасних вимог зі збереженням їх автентичність та регіональну ідентичність

Ескіз

Дата

2025

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЛДУФК імені Івана Боберського

Анотація

Мета роботи - адаптувати бойківські традиційні страви до сучасних кулінарних вимог,зберігаючи їх автентичність і регіональну ідентичність на прикладі етнокафе «Вуглянча Бойківська їжа». The aim of the work is to adapt traditional Boikiv dishes to modern culinary requirements while preserving their authenticity and regional identity, using the example of the ethnic café ‘Vuglyancha Boikivska Yizha’ (Boikiv Food).

Опис

Ключові слова

бойківські традиційні страви, сучасні кулінарні вимоги, автентичність, регіональна ідентичність, етнокафе «Вуглянча Бойківська їжа», Boikiv traditional dishes, modern culinary requirements, authenticity, regional identity, ethnic café ‘Vuglyancha Boikivska Yizha’

Бібліографічний опис

Німець А. Адаптація бойківських традиційних страв до сучасних вимог зі збереженням їх автентичність та регіональну ідентичність / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 290–291.